Τρεις νέες παρουσιάσεις στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Τρεις πρωτιές (για τη Θεσσαλονίκη) από πλευράς των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένεται να παρουσιάσουν αυτές στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη συμπρωτεύουσα, ενώ μία τέταρτη αν και ήταν να γίνει, δεν θα γίνει τελικώς.
Πιο συγκεκριμένα. Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη θα παρελάσουν τα μέλη της νέας Δικακλαδικής Αστυνομίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΕΔ), καθώς και της νέας Διακλαδικής Στρατιωτικής Μπάντας των ΕΔ.
Ενώ από αεροπορικής πλευράς για πρώτη φορά θα ιπταθεί πάνω από το χώρο της παρελάσεως, ο μικτός αεροπορικός σχηματισμός μαχητικών αεροσκαφών της ΠΑ, έχοντας επικεφαλής το ιπτάμενο ραντάρ EMB-145H Erieye της 380 Μοίρας ΑΣΕΠΕ, πλαισιούμενο από αεροσκάφη F-16, Mirage 2000-5, F-4E PI2000.
Ήταν προγραμματισμένο να παρελάσουν και μάλιστα για πρώτη φορά πανελλαδικώς, οι στρατιωτικοί σκύλοι και οι συνοδοί τους του Στρατού Ξηράς, ωστόσο αν και είχαν συμμετάσχει στις δοκιμές, εντούτοις συμφώνως με τα ως τώρα στοιχεία, δεν πρόκειται να παρελάσουν τουλάχιστον στην προσεχή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, καθώς κάποιοι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας….φοβήθηκαν μην δημιουργήσουν…”πρόβλημα” μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως ελέχθη χαρακτηριστικώς σε δημοσιογράφο!
Τόσα ξέρουν, τόσα λένε!
http://espekm.gr/home/?p=1903
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά