Ανακοίνωση για τη Συμμετοχή της Ε.Α.Α.Σ. σε κοινή συνέντευξη Τύπου Φορέων ε.ε. και ε.α. Στελεχών ΕΔ - ΣΑ

Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2014
 
    Ενημερώνουμε τα Μέλη μας, ότι η Ε.Α.Α.Σ. συμμετείχε στη τέταρτη κατά σειράν συνάντηση των Ομοσπονδιών, Ενώσεων και Οργανώσεων των ε.ε και ε.α. Στελεχών Ένοπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η οποία έλαβε χώρα σήμερα στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ.
 
    Η υλοποίηση των αποφάσεων του ΣτΕ αποτέλεσε το κύριο θέμα, καθόσον δεν υπάρχει καμία μέχρι τώρα επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ αποφασίστηκαν ομόφωνα να γίνει ενημέρωση της κοινής γνώμης για τα δίκαια αιτήματά μας και να υπάρξει κλιμάκωση των ενεργειών μας ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού που κατατέθηκε στη Βουλή. 
 
   Κατόπιν αυτών, θα δοθεί κοινή ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ με ενεργή συμμετοχή της Ε.Α.Α.Σ. την 30 Οκτ 2014 (αύριο) και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο Αμαλία (Πλατεία Συντάγματος).
 
Εκ του Γραφείου Τύπου  της Ε.Α.Α.Σ.
 
 
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά