Θα τιμωρησουν τους στρατιωτικούς που δέχτηκαν στη Στρατολογική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης την ΕΣΠΕΑΜΘ

Της Βάλιας Αμπατζή



Η ΕΣΠΕΑΜΘ πριν λίγο καιρό έκανε επίσκεψη στους συναδέλφους τους στην Στρατολογική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης . Σύμφωνα με την ανακοινωσή τους:


Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στη Στρατολογική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Η συνάντηση και η συζήτηση που αναπτύχθηκε κινήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Ένωσης Στρατιωτικών μέχρι σήμερα.

Συζητήθηκε επίσης, με μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους, ο νομικός και τεχνικός τρόπος αποτύπωσης της αξίωσης ενός εκάστου συναδέλφου, από τη μη πλήρη συμμόρφωση του Ελληνικού δημοσίου προς την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση του ΣτΕ.

Επισημάνθηκε από αρκετούς συναδέλφους η διαφαινόμενη μερική συμμόρφωση της Ελληνικής Πολιτείας στην απόφαση του ΣτΕ καθώς και η απαίτηση για πλήρη συμμόρφωση και επιστροφή των μισθών των Ελλήνων στρατιωτικών στα επίπεδα του Αυγούστου 2012 και η άμεση καταβολή όλων των αναδρομικών.
http://www.espeamth.gr/dimosiefseis/anakoinoseis/284-synantisi-antiprosopeias-d-s-e-s-pe-a-m-th-me-synadelfous-tis-stratologikis-ypiresias-amth-photo

Ψάχνοντας λίγο το θέμα ακούστηκε η πληροφορία ότι η ηγεσία ψάχνει να βρει φωτο από την συνάντηση αυτή για να τους τιμωρήσει;;;;
Οι πληροφορίες λενε ότι βρισκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ για αυτην την επισκεψη. Εξετάζεται το ποιος κάλεσε αν εγινε εντος ωραριου της υπηρεσίας το γιατι φωτογραφήθηκαν ένστολοι και διάφορα αλλα υπηρεσιακά. Οι πληροφορίες λένε ότι οι στρατολόγοι δεν γνώριζαν για τη δημοσίευση των φωτογραφιων τους και της επίσκεψης και ακομα κάποιοι λενε ότι οι φωτογραφίες βγήκαν για το αρχείο της ένωσης.

Όπως βλέπετε τίποτα δεν παραμένει κρυφό.

ΕΔΕ για την επίσκεψη; ΕΔΕ για τις φωτο;

Δεν ασχολείστε  με κάτι σοβαρότερο;;;  Εδώ η Τουρκία μπουκάρει κάθε λίγο και λιγάκι στην Ελλάδα. Αλλά ποιος νοιάζεται;

Οι στρατιωτικοί μας πείραξαν; Να χάσουν την δουλειά τους ή να τους επιβληθούν ποινές;
Στην ΕΣΠΕΑΜΘ; Στο προσωπικό της στρατολογίας;


Για γέλια η υπόθεση....  
Αμάν πια με τον πόλεμο ανάμεσα σε ενώσεις και ηγεσία. Υπάρχουν και άλλα θέματα!

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά