ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ


Τι αναφέρει ο πρόεδρος της Επιτροπής LIBE μετά την ομόφωνη εκλογή του Έλληνα Επιτρόπου σε επιστολή του προς τον επικεφαλής των Προέδρων Επιτροπών της Ευρωβουλής.

Με απόλυτη ομοφωνία από όλα τα κόμματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εγκρίθηκε από την Επιτροπή LIBE για τις Κοινωνικές Ελευθερίες, τη Δικαιοσύνης και τις Εσωτερικές Υποθέσεις η υποψηφιότητα του νέου Επιτρόπου, του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία τόσο για την ελληνική κυβέρνηση που τον πρότεινε, όσο και για εκείνον, ο οποίος πέρασε την αυστηρή δοκιμασίας της ακροάσεως από την επιτροπή απαντώντας σε 37 δύσκολες ερώτησεις κατά τρόπο που εξασφάλισε την εκλογή του.

Σύμφωνα με την επιστολή αξιολόγησης και έγκρισης του νέου Επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων, την οποία έστειλε ο πρόεδρος της LIBE κ. Κλωντ Μοράες στον επικεφαλής των Προέδρων Επιτροπών κ. Γιέρζι Μπούζεκ, ο κ. Αβραμόπουλος «επιδεικνύει την ικανότητα να γίνει μέλος του Σώματος των Επιτρόπων και διαθέτει όλα αυτά τα προσόντα που χρειάζονται για την εκτέλεση των ειδικών καθηκόντων που του ανατίθενται».

Ο κ. Μοράες επισημαίνει μάλιστα ότι ο νέος Έλληνας επίτροπος «έδειξε αφοσίωση, γνώση και διαθέτει ευρωπαϊκά διαπιστευτήρια», στοιχεία τα οποία επιβεβαιώθηκαν από την ομόφωνη εκλογή του.  

Τα μέλη της Επιτροπής LIBE επέδειξαν ιδιαίτερη σημασία στην διάθεση που επέδειξε ο κ. Αβραμόπουλος προκειμένου να συνεργαστεί στενά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με εμπιστοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό ώστε να οικοδομηθεί συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων μερών. Στις επισημάνσεις που έκανε ο κ. Μοράες σημειώνει ότι ο Έλληνας Επίτροπος είναι ένα πεπειραμένο στέλεχος με ισχυρές πολιτικές ικανότητες και γνώση των νέων καθηκόντων του. 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά