Πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση του Πολεμικού Μουσείου Καλαμάτας



Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην νέα αίθουσα εκδηλώσεων με την συμμετοχή πλήθος πολιτών η μουσική εκδήλωση με θέμα «Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 μέσα από τα ιστορικά τραγούδια της Κρήτης».
 Στην εκδήλωση συμμετείχε το εξαιρετικό Σύνολο Κρητικής και Ακριτικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας με υπεύθυνη την καθηγήτρια Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής Γεωργία Ψαραδέλλη η οποία εκπονεί για το σχολικό έτος 2023-24 Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων με θέμα « Παίζοντας στις κόρδες μου… Ακριτικά, Κρητικούς σκοπούς και τραγούδια». 
 Στην εκδήλωση συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους η μόνιμη Επίκουρη καθηγήτρια αρχαίας ελληνικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Ελένη Βολονάκη, η οποία προλόγισε την εκδήλωση, καθώς επίσης η Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Καλαμάτας και το Σύνολο Μικρών Μουσικών.
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Σκοπετέας, ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου, Υποστράτηγος Λαζαρίδης Χρήστος και ο Διευθυντής του Μουσικού σχολείου Καλαμάτας Παλάντζας Θωμάς.
 Εν κατακλείδι, το πλήθος των προσκεκλημένων εκφράστηκε με εξαιρετικά σχόλια για αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά