«Μας υπέδειξαν άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκε νεκρός» – Τι είπε η αδερφή του άτυχου στρατιώτη



Φως στο Τούνελ: «Μας υπέδειξαν άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκε νεκρός» – Τι είπε η αδερφή του άτυχου στρατιώτη© Παρέχεται από: enikos.gr

Με την αδελφή του Μανώλη Τσικνάκη, του στρατιώτη που σκοτώθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες στην βραχονησίδα Ρω, μίλησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Εκείνο το διάστημα που προετοιμαζόταν ο Μανώλης για φαντάρος μιλούσαμε συχνά, για όσα τον προβλημάτιζαν και όσα τον έκαναν να γελάει, όσα διακωμωδούσε μέσα στο στρατό. Συζητούσαμε πολύ».








Όπως αναφέρει η αδελφή του, είχαν μιλήσει το προηγούμενο μεσημέρι και ήταν μια κανονική του μέρα. «Ο Μανώλης ήθελε να πάει στη Ρω. Εκεί πήγε ένα στέλεχος που ήταν πιο αυστηρός και πιο τυπικός».

Η αδελφή και η μητέρα του άτυχου Μανώλη, πήγαν στο σημείο στη βραχονησίδα όπου άφησε την τελευταία του πνοή. «Υπήρχε ένας αξιωματικός και μας έκανε μια περιγραφή. Συγκεκριμένα μου υπέδειξε λάθος σημείο. Λίγο καιρό μετά με πιο ψύχραιμη ματιά, σκέφτηκα ότι ο τρόπος που μας τα παρουσίασε, η αναπαράσταση που μας έκανε δεν μπορούσε να ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Ο Μανώλης σκοτώθηκε από κάποιον άλλο», λέει η αδελφή του και θέλει να μάθει ποιος και γιατί το έκανε.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά