Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον νέο Διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού


Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον νέο Διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού

Με τον νέο Διοικητή του Δ'ΣΣ Αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Τον νέο Διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τον νέο Σωματάρχη, ο οποίος γνωρίζει ήδη την περιοχή μας καθώς έχει διατελέσει Διοικητής της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης και του ευχήθηκε ευδόκιμη και παραγωγική θητεία.

Κατά τη συνάντηση και παρά τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στην περιοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης και ευρύτερα της Θράκης, ενώ για μια ακόμη φορά επισημάνθηκε η ιδιαίτερα υγιής σχέση συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και του στρατού, όχι μόνο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και ασφάλειας αλλά και καθημερινότητας.



Πηγή: https://www.alexpolisonline.com/2024/04/blog-post_3.html#ixzz8WJraUM2F
Alexandroupoli Online

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον νέο Διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού (alexpolisonline.com)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά