Στον εισαγγελέα στρατιωτικός που παρενοχλούσε κοπέλες




 










Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν σήμερα, ένας 32χρονος στρατιωτικός και ένας 26χρονος αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές στη Ρόδο χθες το βράδυ, έπειτα από καταγγελίες γυναικών για παρενόχληση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές, ο 32χρονος μαζί με τον 26χρονο φίλο του, καταγγέλθηκαν ότι παρενοχλούσαν διερχόμενες γυναίκες, ηλικίας από 22 έως και 24 ετών, στην πόλη της Ρόδου.

Η σύλληψή τους έγινε όταν 22χρονη από τη Ρόδο μετέβη στο ΑΤ του νησιού και τους κατήγγειλε, ότι το προηγούμενο βράδυ την προσέγγισαν και την παρενόχλησαν το απόγευμα της 8ης Απριλίου.
ADVERTISEMENT









Υπήρξε στη συνέχεια και δεύτερη καταγγελία, από άλλη νεαρή κοπέλα, που κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ενώ έκανε περίπατο στην παλιά πόλη της 9 Απριλίου 2024, την προσέγγισαν και άρχισαν να την παρενοχλούν.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους επίσης μία ακόμα καταγγελία που αναφέρει ότι τον Φεβρουάριο του 2024, παρενόχλησαν μία ακόμα φοιτήτρια ενώ κινούνταν κοντά στην παλιά πόλη και μάλιστα ο 32χρονος στρατιωτικός, την τράβηξε από το χέρι παρά τη θέλησή της.

Οι αστυνομικοί, συνέδεσαν ακόμα μια υπόθεση που φαίνεται ότι αφορά τον 32χρονο και τον 26χρονο και η οποία αντιστοιχεί στον Οκτώβριο του 2022, όταν ο 32χρονος πλησίασε με απειλητικό τρόπο μια νεαρή και άρχισε να τη ρωτά που μένει, καθώς επίσης και πολλές άλλες αδιάκριτες ερωτήσεις, γεγονός που την προκάλεσε έντονη αναστάτωση και φόβο. Στην καταγγελία αναφέρονταν ότι πριν από δύο χρόνια κι ενώ προχωρούσε στην πόλη της Ρόδου με μια φίλη της και αναγκάστηκαν να κρυφτούν μέσα σε κατάστημα για να γλιτώσουν από τον ίδιο.

www.rodiaki.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά