Κως: «Θα δεις τι θα πάθεις» – Στρατιωτικός χτύπησε και απείλησε την 47χρονη σύζυγό του
Στρατιωτικός χτύπησε και απείλησε την 47χρονη σύζυγό του στην Κω. Η γυναίκα το μεσημέρι της Τρίτης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος την απείλησε λέγοντάς της «θα δεις τι θα πάθεις», ενώ όπως περιέγραψε η ίδια, την τράβηξε από τα μαλλιά και την κλώτσησε με σκοπό να την διώξει από το σπίτι τους.


Η 47χρονη δεν θέλησε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Τής χορηγήθηκε ενημερωτικό σημείωμα με κατάλογο φορέων και υπηρεσιών παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σε φιλική κατοικία στην οποία φιλοξενείται.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά