Tρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας μέσα στο Experience Park στο Ελληνικό.

 Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του CNN Greece και του Λευτέρη Παρτσάλη από τα εγκαίνια του Experience Park στο Ελληνικό.

Το Experience Park του Ελληνικού, το πρώτο έργο της μεγάλης ανάπλασης που παραδίδεται στους πολίτες, ανοίγει τις πύλες του για το κοινό σήμερα το απόγευμα και μας καλεί να το ανακαλύπτουμε καθημερινά από τις 17:00 μέχρι τις 22:00.



Ένα πάρκο έκτασης άνω των 70 στρεμμάτων, μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, που θα μεγαλώνει κάθε μέρα για να γίνει το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης.Το Experience Park, ένα πάρκο που έχει δημιουργηθεί για όλους, περιμένει μικρούς και μεγάλους να το επισκεφτούν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της πόλης. Εκεί θα ανακαλύψουν το συναρπαστικό σιντριβάνι με εκατοντάδες πίδακες νερού που δημιουργούν μοναδικές χορογραφίες, τους χώρους υπαίθριας άθλησης, την παιδική χαρά και τον κήπο με τα ελαιόδεντρα, όπου το στοιχείο του νερού και η μεσογειακή φύση κυριαρχούν. Ειδικά για την εορταστική περίοδο από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου, το Experience Park στολισμένο και γεμάτο λάμψη, προσκαλεί το κοινό στην πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Ξεχωρίζουν τα δύο μοναδικά light installations, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα: το επιβλητικό Stalactite με ιδιαίτερα φωτεινά μοτίβα που συγχρονίζονται με μουσική, το οποίο φέρει την υπογραφή των καλλιτεχνών Christopher Bauder και Boris Divider και το εντυπωσιακό Helios, σχεδιασμένο από την ομάδα της Algorithm, που δημιουργεί ένα τοπίο γεμάτο φως, κίνηση και ρυθμό. Ιδιαίτερη θέση στο πάρκο έχει και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ύψους 17 μέτρων, μία σύνθεση από 180 μικρά έλατα, τα οποία μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου θα διατεθούν για αναδάσωση.

Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες γεύσεις από τo Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη, τον Ηλία Σκουλά, τους LUKUMAΔΕΣ και το ÉSOPHY καθώς και έθνικ προτάσεις από τα ESTEBAN Burrito Bar και Falafeladiko, σε συνδυασμό με πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στην περιοχή του Experience Park βρίσκονται και τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας που είναι χαρακτηρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία.

Ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, τόνισε ότι: «Είναι ξεχωριστή η σημερινή μέρα για εμάς. Σε χρόνο ρεκόρ, μόλις έξι μήνες από την απόκτηση του Ελληνικού από την Lamda Development -και πολύ νωρίτερα από κάθε προσδοκία- παραδίδουμε στους πολίτες το πρώτο μας έργο. Είχαμε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή ότι θα παραδώσουμε ένα έργο που θα ωφελήσει όλους τους πολίτες, χωρίς ο φορολογούμενος να δώσει ούτε ένα ευρώ. Τηρούμε αυτή την υπόσχεση. Στη διάθεση όλων, είναι από σήμερα ένας χώρος πράσινου 70 στρεμμάτων με παιδικές χαρές, υπερσύγχρονους χώρους για άθληση και πλατείες. Ένα μοναδικό πάρκο που θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα για να γίνει το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης! Εδώ, τις επόμενες ημέρες, θα οργανώσουμε πλήθος εκδηλώσεων, τόσο την περίοδο των Χριστουγέννων όσο και μετά, στις οποίες καλούμε όλους να έρθουν, να ζήσουν την εμπειρία και να κάνουν το Ελληνικό μέρος της ζωής τους. Το Experience Park είναι η αρχή του ταξιδιού».


Το Πάρκο ανοίγει τις πόρτες του από σήμερα το απόγευμα και προσκαλεί το κοινό να το ανακαλύψει, καθημερινά, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00. Η είσοδος είναι δωρεάν και η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο. Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν μετακίνηση μέσω shuttle bus από το Μετρό Ελληνικού.

Για την ασφάλεια των επισκεπτών τηρούνται οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το: experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

Youtube: https://www.youtube.com/TheEllinikon










Διαφάνεια 1 από 19Επόμενη διαφάνεια
Πλήρης οθόνη

1/19 ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ © CNN GREECE / ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗΣ

CNN GREECE / ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗΣ



msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά