Ανταλλαγή Ευχών Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με το Προσωπικό του ΓΕΕΘΑ

 

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, επ’ ευκαιρία των επικειμένων εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε τους χώρους εργασίας του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό του.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη και ευχαρίστησε το προσωπικό για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά και το έργο που παράγει, ιδιαιτέρως αυτή την περίοδο, υπό τις αντίξοες συνθήκες εργασίας, εξ αιτίας της κρατούσης πανδημίας, προτρέποντας για συνέχιση των προσπαθειών με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στην εκτέλεση του καθήκοντος και της αποστολής. Ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, εκφράζοντας την ελπίδα για σύντομη επιστροφή στην εργασιακή κανονικότητα και στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας μας.

Κατά την διάρκεια της ανταλλαγής των ευχών τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.


περισσοτερες φωτο εδω:


Ανταλλαγή Ευχών Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με το Προσωπικό του ΓΕΕΘΑ - Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας - Επίσημη Ιστοσελίδα (mil.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά