ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΠΕΘ





 Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου από τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ).

Τα μέλη της ΕΣΠΕΘ αναγνωρίζοντας τη σημασία της εθελούσιας αιμοδοσίας, το πόσο σημαντική είναι η προσφορά αίματος και ιδίως στις μέρες μας εν μέσω πανδημίας, έσπευσαν να συνδράμουν στην Τράπεζα Αίματος της Ένωσης.

Η σπουδαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας τονίσθηκε και από την υπεύθυνη ιατρό κ. Ευτέρπη Μόκα – Κερκίνη η οποία τόνισε πως η συλλογή αίματος από εθελοντές μη αμειβόμενους αιμοδότες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για μια ασφαλή και επαρκή παροχή αίματος. Οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες είναι η ασφαλέστερη πηγή του αίματος, και απολύτως αναγκαία ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.) Νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με την υπ.’ αριθμ. 49/16-6-2021 διάταξη Εκούσιας δικαιοδοσίας του Ειρηνοδικείου Λάρισας, καταχωρημένο στα βιβλία σωματείων του αυτού δικαστηρίου με αριθμό μητρώου 55/2012. Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.espeth.pomens.gr e-mail : espethessalias@yahoo.com Facebook : Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας - ΕΣΠΕΘ

Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί θερμά τα μέλη της – Εθελοντές Αιμοδότες που θυσίασαν λίγο από το χρόνο τους για το θεάρεστο έργο της αιμοδοσίας καθώς και την Ιατρό κ. Ευτέρπη Μόκα – Κερκίνη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την άρτια υποδοχή και διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας και δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση τέτοιου είδους ενεργειών για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο- Πρόεδρος Χρήστος Καρανάσιος Ανθστης (ΤΧ) 6932220880

 -Ο- Γεν. Γραμματέας Κωνσταντίνος Γώγος Ανθστης (ΤΧ) 6936843910













Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά