Κύπρος Αξιωματικοί: Δεν είμαστε όλοι φονιάδες

© KYPROS_LOXAGOS2
Αξιωματικοί: Δεν είμαστε όλοι φονιάδες
H αποκάλυψη της δράσης του Νίκου Μεταξά και η αναφορά της επαγγελματικής του ιδιότητας έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των μόνιμων στελεχών της Εθνικής Φρουράς, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας συνάδελφός τους είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε μια υπόθεση ειδεχθών και πρωτοφανών εγκλημάτων.
Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ) σε ανακοίνωση που εξέδωσε εξέφρασε «τη λύπη και συνάμα την απαρέσκειά του αναφορικά με τις αποτρόπαιες εγκληματικές πράξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τους φόνους - εξαφανίσεις συνανθρώπων μας από τον φερόμενο ως δράστη, άτομο που υπηρετεί ως αξιωματικός στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς».
Η ανακοίνωση σημειώνει: «Επί του ανωτέρω, ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού στηρίζει τις ενέργειες της Αστυνομίας Κύπρου, προς ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εκφράζουμε, επίσης, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων, καθώς και τη στήριξή μας στα παιδιά του φερόμενου ως δράστη.
Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού προέβη σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες που προβλέπονται από το καταστατικό του, για παραπομπή του εν λόγω αξιωματικού στην Πειθαρχική Επιτροπή.
Επιπλέον, οφείλουμε να τονίσουμε ότι το αποτρόπαιο περιστατικό δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να συνδέει και να στοχοποιεί το σύνολο των αξιωματικών και γενικότερα των στελεχών της Εθνικής Φρουράς που επιτελούν το καθήκον τους με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ήθος και σεβασμό προς την πατρίδα, τα στελέχη, τους οπλίτες και την κοινωνία γενικότερα».
msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά