Στρατιωτικά θέματα και άλλα πολλά.. Ένοπλες Δυνάμεις, Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό, Εθνικά, Εκδηλώσεις

Γιατί κ. Υπουργέ δεν αποκαταστάθηκε η αδικία για τους αποφοίτους ΑΣΣΥ 1991;




Ακολουθεί επιστολή αναγνώστη:


Στο παρόν Σχέδιο Νόμου το οποίο πρόσφατα ψηφίστηκε στη Βουλή δεν συμπεριλήφθηκε τροπολογία η οποία έχει γνωστοποιηθεί στην ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, που αφορά την θεραπεία της κατάφορης αδικίας σχετικά με την βαθμολογική εξέλιξη των ΑΣΣΥ καταταγέντων 1991, και παρά τις διαβεβαιώσεις για την ορθότητα της αιτιολογικής έκθεσης.
Επιπρόσθετα, στην προτεινομένη τροπολογία συμπεριλαμβάνονταν και ρύθμιση για την απονομή του βαθμού του Συνταγματάρχη και αντιστοίχων σ όλα τα στελέχη αποφοίτων ΑΣΣΥ μετά το 1991 έπειτα από 40 χρόνια υπηρεσίας και χωρίς την κατοχή πτυχίου ΑΕΙ. (καταληκτικός βαθμός).
Όμως εκ τού αποτελέσματος εξήχθη το συμπέρασμα ότι ουδείς ασχολήθηκε με αυτό το δίκαιο, ορθό και σωστό αίτημα ώστε να αποκατασταθεί αυτή η στρέβλωση και αδικία εις βάρος μερίδας στρατιωτικών. Γιατί; Ένα ερώτημα το οποίο χρήζει απάντησης προς αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου. Κυρία Αμπατζή ευχαριστούμε για το αγνό ενδιαφέρον και για την προβολή του δίκαιου ζητήματος που αφορά πλήθους εξ ημών. Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Share on Google Plus

About Newsroom

NEWSROOM STRATIOTIKA THEMATA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά