Γιατί κ. Υπουργέ δεν αποκαταστάθηκε η αδικία για τους αποφοίτους ΑΣΣΥ 1991;




Ακολουθεί επιστολή αναγνώστη:


Στο παρόν Σχέδιο Νόμου το οποίο πρόσφατα ψηφίστηκε στη Βουλή δεν συμπεριλήφθηκε τροπολογία η οποία έχει γνωστοποιηθεί στην ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, που αφορά την θεραπεία της κατάφορης αδικίας σχετικά με την βαθμολογική εξέλιξη των ΑΣΣΥ καταταγέντων 1991, και παρά τις διαβεβαιώσεις για την ορθότητα της αιτιολογικής έκθεσης.
Επιπρόσθετα, στην προτεινομένη τροπολογία συμπεριλαμβάνονταν και ρύθμιση για την απονομή του βαθμού του Συνταγματάρχη και αντιστοίχων σ όλα τα στελέχη αποφοίτων ΑΣΣΥ μετά το 1991 έπειτα από 40 χρόνια υπηρεσίας και χωρίς την κατοχή πτυχίου ΑΕΙ. (καταληκτικός βαθμός).
Όμως εκ τού αποτελέσματος εξήχθη το συμπέρασμα ότι ουδείς ασχολήθηκε με αυτό το δίκαιο, ορθό και σωστό αίτημα ώστε να αποκατασταθεί αυτή η στρέβλωση και αδικία εις βάρος μερίδας στρατιωτικών. Γιατί; Ένα ερώτημα το οποίο χρήζει απάντησης προς αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου. Κυρία Αμπατζή ευχαριστούμε για το αγνό ενδιαφέρον και για την προβολή του δίκαιου ζητήματος που αφορά πλήθους εξ ημών. Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά