Το Υπουργείο δεν άκουσε τις προτάσεις ένωσης για τους ΕΜΘ . Διαψεύδει τα δημοσιεύματα



Σύμφωνα με πρωινή μας τηλεφωνική επικοινωνία με έγκυρες πηγές μας στο ΥΠΕΘΑ και στις ερωτήσεις μας για να δούμε τι έχει γίνει με ΕΜΘ- Ομοσπονδίες - Ενώσεις και τις θριαμβολογίες συγκεκριμένης ένωσης μας ενημέρωσαν ότι ναι μεν διαβάζονται οι προτάσεις αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ που προστέθηκαν στο ψηφισθέν νομοσχέδιο, δηλαδή δεν λήφθηκαν υπόψιν.

Διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι <<η πρόταση κάποιου ΕΜΘ από Ένωση ήταν αυτή που πέρασε στο νομοσχέδιο και ότι τόσο ο κ. Υπουργός και ο κ. ΑΝΥΕΘΑ έχουν βούληση και συμβούλους άξιους ! Οπότε η δημοσίευση ότι εισακούστηκε η πρόταση του ΕΜΘ είναι όντως fake news!>>

Σαν Στρατιωτικά θέματα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την εξαιρετική επικοινωνία με τις πηγές μας που πάντα βοηθούν στο έργο μας και στην αλήθεια για την έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών μας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τόσο τον ΥΕΘΑ όσο και τον ΑΝΥΕΘΑ για το νομοσχέδιο που δίνει ανάσα σε πολλούς στρατιωτικούς και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά