Απίστευτα πράγματα στη Βουλή.. Στρατιωτικοί προσπαθούν να αλλάξουν τη ρύθμιση για τους ΕΜΘ



Με αφορμή το νομοσχέδιο και τη συζήτηση του στην επιτροπή άμυνας έχουν σπεύσει στρατιωτικοί οι οποίοι από ότι μαθαίνουμε μάλλον για να κάνουν κακό πήγαν .

Απείρου κάλους οι στιγμές, στρατιωτικοί εναντίον στρατιωτικών , μια ποικιλία στρατιωτικών, κάτι σαν ποικιλία για μεζέ που είναι ένα διαφορετικό είδος στην πιατέλα.
Υποτίθεται ενωμένοι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, ΕΜΘ, ΕΠΟΠ, ΑΣΣΥ , ΑΣΕΙ κλπ
Για πολλά γέλια και κλάματα για το τι θα γίνει στο τέλος.

Προσπαθούν να βγάλουν από τη μέση τους ΕΜΘ, προσπαθούν να  καταστρέψουν και τους ΕΠΟΠ , πήρε η μπάλα και όσους προέρχονται από ΑΣΣΥ.

Πολύ ενδιαφέρον θα χει το τελικό αποτέλεσμα να δούμε ποιοι θα κλάψουν και ποιοι θα γελάσουν και τι θα μείνει όρθιο από το νομοσχέδιο

Πολλά ειπώθηκαν στους διαδρόμους 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά