Συνέντευξη με ΕΠΟΠ : Δουλεύουμε κάτω απο πίεση για τους λογαριασμούς μας



ΕΠΟΠ που υπηρετεί σε νησί μεγάλο παραμεθορίου επικοινώνησε με τα Στρατιωτικά θέματα και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του και τους προβληματισμούς μαζί μας.

Μας είπε λοιπόν ότι καταρχήν λόγω παραμεθορίου οι ασκήσεις είναι πολλές και το σπίτι τους δεν το βλέπουν. Η άδεια όταν είσαι σε τέτοια νησιά με τόσο αυξημένη ετοιμότητα είναι δύσκολη, ακόμα και οι απαλλαγές.

Το να υπηρετείς την πατρίδα είναι τιμή, δηλώνουν έτοιμοι και δεν θα κάνουν όπως μας είπε ούτε βήμα πίσω.

Όμως το οικονομικό, του φέρνει σκέψεις παραίτησης:
Δηλαδή δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας; 
Γιατι τίποτα δε μένει και είμαστε αναγκασμένοι να ξοδεύουμε ΟΛΟ το μισθό σε λογαριασμούς και να ζούμε με 50-100 ευρώ για όλο το μήνα!!
Αν αναρωτηθείτε , λέει, τι δίνουμε σε λογαριασμούς.....ενοίκια, δάνεια, λογαριασμούς κλπ

¨Και μην ξεχνάτε την πίεση της εργασίας, υπηρεσίες, ασκήσεις και όλα αυτά μακριά από τον τόπο σου. Οι περισσότεροι είμαστε ξεχασμένοι στα νησιά.
Μας λένε ότι θα επανδρώσουν νησιά και σύνορα , αλλά ας αναρωτηθούμε πόσοι είναι στην Αθήνα , στα σπίτια τους και δεν έχουν δει νησί ή Έβρο, δεν ξέρουν τι είναι, ούτε όπλο δεν ξέρουν να πιάσουν!

Τουλάχιστον ας είναι το οικονομικό καλό γιατί τον τελευταίο χρόνο και οι παραιτήσεις των συναδέλφων ΕΠΟΠ αυξάνονται. Και αυτό είναι ο πρώτος λόγος που τους οδηγεί στην παραίτηση.¨





Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά