ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σ.Ε.Π. ΣΤΟΝ Β' ΓΕΕΘΑ

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Εφ Λγό (ΕΔ) κ.Καρυώτη Γεώργιο και τον Αντιπρόεδρο του Εφ Λοχία (ΕΔ) κ.Γιαννόπουλο Χαράλαμπο πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο κ.Φλώρο Κωνσταντίνο.
Σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο κ.Φλώρο Κωνσταντίνο αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες συζητώντας θέματα για την Εφεδρεία - Εθνοφυλακή , και τις δραστηριότητες του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) από την έναρξη του μέχρι σήμερα.
Με το πέρας της συζήτησης ο κ.Φλώρος ευχήθηκε να συνεχίσει ο Σ.Ε.Π. δυναμικά να εκπαιδεύεται και να προσφέρει εθελοντικά στην τοπική κοινωνία και περιφέρεια της Πελοποννήσου ,να έχει υψηλό ηθικό και ετοιμότητα .

Ο κ.Καρυώτης με την σειρά του ευχήθηκε στον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο κ.Φλώρο Κωνσταντίνο να είναι υγιής και δυνατός έτσι ώστε να συνεχίζει να προσφέρει όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την οικογένεια του ΕΣ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά