Τελετή Ονοματοδοσίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του ΝΝΑ

Τελετή Ονοματοδοσίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του ΝΝΑ

       Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο  Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ), η τελετή ονοματοδοσίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του ΝΝΑ «Αντιναύαρχος (ΥΙ) Ζ. Δεμέστιχας ΠΝ», στην οποία παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.
       Η μονάδα τεχνητού νεφρού του ΝΝΑ λειτουργεί από το 1985. Εμπνευστής και ιδρυτής αυτής της προσπάθειας και στη συνέχεια επί μακρόν Διευθυντής ήταν ο αείμνηστος Αντιναύαρχος ε.α. (ΥΙ) Ζ. Δεμέστιχας ΠΝ. Στην εν λόγω μονάδα εξυπηρετούνται περίπου 350 ασθενείς το μήνα ενώ προστίθενται και οι έκτακτοι ασθενείς, που νοσηλεύονται στην κλινική ή σε άλλες κλινικές και αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη νεφρική τους λειτουργία. Η μονάδα αποτελείται από την αίθουσα θεραπείας με δέκα θέσεις αιμοκάθαρσης, μονάδα δύο θέσεων για θεραπεία ασθενών με ηπατίτιδα Β,  χώρο για αιμοκάθαρση βαρέως πασχόντων ενώ πραγματοποιούνται και σύγχρονες διαγνωστικές εξετάσεις.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά