Δήλωση ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου για την απώλεια του Άρη Σταθάκη‏


Με οδύνη αποχαιρετώ σήμερα το στενό φίλο και συνεργάτη Άρη Σταθάκη, μία σημαντική προσωπικότητα της δημοσιογραφίας και της Αυτοδιοίκησης, ο οποίος για δεκαετίες υπηρέτησε με αφοσίωση το λειτούργημά του -εξαιρετική η προσφορά του στην υπόθεση της οδικής ασφάλειας- και την Πόλη των Αθηνών, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος.

 

Ο Άρης, ο καλός μου φίλος και στενός συνεργάτης, αγαπήθηκε και τιμήθηκε από τους πολίτες αλλά και από όλους με όσους συνεργάστηκε και υπήρξε ένας εκ των βασικών συντελεστών της δημαρχιακής μου θητείας, από το 1994 έως το 2002, συμβάλλοντας με τις γνώσεις, την εμπειρία και την ικανότητά του να συνθέτει στην δημιουργική εκείνη εποχή που άλλαξε την Αθήνα.

 

Θα νοσταλγώ πάντα την παρουσία του στο πλευρό μου τα χρόνια εκείνα και στέκομαι με σεβασμό, τιμή και αναγνώριση στην προσφορά του.

 

Στην οικογένειά του εκφράζω την συμπαράσταση και τα θερμά μου συλλυπητήρια.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά