Επέτειος 60 Χρόνων της 341 Μοίρας

Η 341 Μοίρα συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυσή της και διοργανώνει επετειακή εκδήλωση, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, στην 111 Πτέρυγα Μάχης, στη Νέα Αγχίαλο, του Νομού Μαγνησίας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στατική έκθεση αεροσκαφών της Μοίρας, έκθεση φωτογραφίας, καθώς και πτήση/διέλευση του επετειακού αεροσκάφους σε σχηματισμό "Βέλους" 3άδας αεροσκαφών της Μοίρας.
Στον εορτασμό προσκαλείται να παραβρεθεί το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έχει υπηρετήσει στην 341 Μοίρα.
Πληροφορίες : 2428045201
Δείτε εδώ το πρόγραμμα για την επέτειο 60 Xρόνων της 341 Μοίρας
Δείτε εδώ Επετειακό Βίντεο για τα 60 Χρόνια της 341 Μοίρας
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά