Τηλεφωνική επικοινωνία Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου με τους ΥΠΕΞ Κύπρου και Κροατίας, τον ΥΠΑΜ Κύπρου και τον τ. Αν. Πρωθυπουργό και ΥΠΑΜ του Ισραήλ‏


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο είχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου κ. Ιωάννης Κασουλίδης και της Κροατίας κα Βέσνα Πούσιτς, οι οποίοι  τηλεφώνησαν στον κ. Αβραμόπουλο για να τον ευχαριστήσουν για τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία κατά τη θητεία του στο Υπουργείο Εξωτερικών και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

          Ο κ. Αβραμόπουλος είχε τηλεφωνική συνομιλία και με τον Κύπριο Υπουργό Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

          Ο Κύπριος ομόλογός του προσκάλεσε τον κ. Αβραμόπουλο να επισκεφθεί την Κύπρο.

          Τέλος, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας είχε ο τέως αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ κ. Εχούντ Μπάρακ, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του θητεία.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά