Ολοκλήρωση δράσης καθαρισμού των ακτών από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με Υπηρεσίες Περιφερειών και Δήμων ανά την επικράτεια‏


 

Πραγματοποιήθηκε από 20 Μαΐου έως και 07 Ιουνίου 2013 καθαρισμός των ακτών από στελέχη των ΕΔ, στο πλαίσιο εφαρμογής των αρχών της περιβαλλοντικής πολιτικής και της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος της 5ης Ιουνίου.

Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την επικράτεια και ο αντικειμενικός σκοπός ήταν η συνεισφορά στην προετοιμασία της χώρας για την τουριστική περίοδο.

Η δράση ήταν μια πρωτοβουλία του αρμόδιου για την περιβαλλοντολογική πολιτική του ΥΠΕΘΑ, Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη που είχε την πλήρη και ουσιαστική στήριξη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Οι κατά τόπους Μονάδες και Σχηματισμοί και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων συνεργάστηκαν στενά με τις περιφερειακές και δημοτικές αρχές στο μεγαλύτερο μέρος των ακτών της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος.

Πέρα από την έμπρακτη ευαισθησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων σε ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος, επιτεύχθηκε και ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης του μονίμου και κληρωτού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων , που συμμετείχε σ’ αυτή τη δράση.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά