ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ , ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ

Πολλά ακούγονται γαι τις αλλαγές στις Ενοπλες Δυνάμεις. Τα "Στρατιωτικά Θέματα" επίσης διαστευρώνουν όλα αυτά που λέγονται και από τα άλλα μέσα ενημέρωσης!

Οι μεταθέσεις θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Ιουλίου, ενώ δεν θα είναι πολλές όπως τα άλλα χρόνια.

Όντως ακούγεται πολύ έντονα για νέες περικοπές μισθών, το 20%, αν και εμεις μάθαμε ότι θα είναι και περισσότερες. Ενας ΕΠΟΠ θα φθάσει λένε στα 600 ευρω μπορεί και λιγότερα.

Όσον αφορά τις απολύσεις, ναι όλα συμφωνούν και για περικοπές προσωπικού, με περισσότερη βάση να δίνεται μόνο σε αποφοίτους στρατιωτικών σχολών. Δηλαδή περικοπές από τους "πανω" και τους "κάτω" ώστε να μείνει η "μέση" των ΕΔ.

Η μεγαλύτερη επίσης πιθανότητα να μη μονιμοποιηθούν οι εναπομείναντες σειρές των ΕΠΟΠ και να μείνουν εκτός ΕΔ.

Έχουμε μπροστά μας χρόνο  για να δουμε... Το 2014 δυσκολότερο όμως....
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά