Αίσχη στη 30 Μ/Κ ΤΑΞ

Δυστυχώς οι Διοικήσεις των Μονάδων και τών Σχηματισμών του στρατού μας,δεν ακούν η δεν θέλουν να δώσουν λύση στα υπαρκτά προβλήματα των στελεχών τους,και τα στελέχη τους προσπαθούν με τη δημοσιοποίηση να προβάλουν το πρόβλημά τους με την ελπίδα να βρεθεί λύση από κάποιον υπεύθυνο .Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί είναι η παρακάτω επιστολή που λάβαμε και τη δημοσιεύουμε αυτούσια.







"Μερικοί Δκτες έχουν ξεχάσει ότι όλοι μας υπακούμε στους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
Ζητάμε την απαλλαγή μετά από την εκτέλεση της υπηρεσίας, η οποία έχει καθορισθεί με υπουργική απόφαση και μας λένε όχι έχουμε δουλειά και μαζεύονται (Οι λιγότερες που δεν έχουν δοθεί είναι 2 και οι περισσότερες 14). Στη παρούσα χρονική στιγμή πραγματοποιείται προγραμματισμός αδειών όλου του μόνιμου προσωπικού για την καλοκαιρινή περίοδο και ενώ υποτίθεται ότι κατά την απουσία μας θα πρέπει να υπάρχει αντικαταστάτης έρχεται και το τρελό, όχι 5 ημέρες αδείας αλλά 10 ημέρες και πάνω, δηλ εάν κάποιος θέλει να πάρει 5 ημέρες τoν Ιούνιο και 5 ημέρες τoν Ιούλιο ή τoν Αύγουστο, παίρνεις την απάντηση πάρε 10 τoν Ιούνιο και από 5 ημέρες τους άλλους μήνες και μετά υπόλοιπο αδείας 0. Ρωτάμε ποιος το αποφάσισε αυτό και μας λένε η Ταξιαρχία. Τι να πω προσπαθούνε δηλ οι προϊστάμενοι μας μετά από τις περικοπές που μας γίνανε προσπαθούνε να μας καταβάλουν και ψυχολογικά περικόπτοντας άδειες και απαλλαγές?"

http://greekarmyalert.blogspot.gr/2013/06/30.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά