Θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας, ΕΠ.ΟΠ Επχια (ΕΜ) Αποστόλου Κόμπτσια

 




Για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι έννοιες συνυφασμένες με την ταυτότητά της.
Για τον λόγο αυτό, όλοι μας έχουμε την ηθική υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας, ΕΠ.ΟΠ Επχια (ΕΜ) Αποστόλου Κόμπτσια, του οποίου η ξαφνική απώλεια, μας συντάραξε όλους.
Ως Ένωση κάνουμε έκκληση σε όλους να προσφέρουμε από το υστέρημά μας όποιο χρηματικό ποσό μπορεί ο καθένας σε τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας, προκειμένου να στηρίξουμε όλοι την οικογένεια του αείμνηστου συναδέλφου μας, η οποία ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων.
Καλούμε επίσης την Ομοσπονδία να συνδράμει σε αυτήν την προσπάθεια και σε όλες τις Ενώσεις της .
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης θα διαθέσει και αυτή ένα χρηματικό ποσό στην οικογένεια.
Ο αλτρουισμός, η δυνατότητα να προσφέρουμε, είναι για την εποχή μας ό,τι πιο ουσιαστικό καλούμαστε να δώσουμε στην κοινωνία που ζούμε. Άλλωστε ο εθελοντισμός – προσφέρω χωρίς να περιμένω ανταλλάγματα – είναι ό,τι πιο δυναμικό μπορεί να έχει μια κοινωνία.
Αριθμός λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς: GR7501722500005250031857940 Όνομα δικαιούχου: ΚΟΜΠΤΣΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΑΣΤΕΡΙΟΥ ,ΣΙΛΙΑΦΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: GR1801107640000076431111053 Όνομα δικαιούχου: ΣΙΛΙΑΦΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά