Ν. Παναγιωτόπουλος :Μια νέα ημέρα, πιο λαμπερή και ελπιδοφόρα, ξημέρωσε για την Πατρίδα μας


Ανάρτηση Νίκου Παναγιωτόπουλου

Μια νέα ημέρα, πιο λαμπερή και ελπιδοφόρα, ξημέρωσε για την Πατρίδα μας. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επέτυχε μια υπερήφανη νίκη διότι δεν υποσχέθηκε, αλλά επειδή δοκιμάστηκε, άντεξε και τελικά στάθηκε αντάξια της εμπιστοσύνης του λαού. 
Αυτό πράξαμε κι εμείς στην αγαπημένη μας #Καβάλα. Δεν μιλήσαμε με υποσχέσεις, αλλά με έργα. Δεν κινηθήκαμε στο παρασκήνιο αλλά πάντα στο φως, με απόλυτη διαφάνεια.
#ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους συμπατριώτες μου που με στήριξαν και με στηρίζουν, δίνοντάς μου περισσότερη δύναμη να συνεχίσω το έργο μου. 
#ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ από σήμερα το πρωί να αγωνιστώ για την αυτοδυναμία της ΝΔ στο δεύτερο γύρο των εκλογών και να συνεχίσω απαρέγκλιτα στη στρατηγική για Ισχυρή Καβάλα και Ισχυρότερη Ελλάδα! 
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου,
#kai_synexizoume
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά