Ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

 


dioikitis stratia maronias 1

Την Τρίτη, 23-5-2023, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Στρατηγός Ιωάννης Τσιόπλος, συνοδευόμενος από τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, Διοικητή της 29ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ, Ταξίαρχο Ανέστη Ελευθεριάδη και από τον Διοικητή της 21ης ΤΘ.Τ, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Αλεξανδρή.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε θερμά τον Διοικητή και τη συνοδεία του, επικαλέστηκε την παρά Θεού ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών και ευθυνοφόρων καθηκόντων του, ευχήθηκε κάθε καλό στη ζωή και τα έργα του και του χάρισε το βιβλίο των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως «Η Εικόνα της Παναγίας ''Άξιον Εστιν'' στην Κομοτηνή», σε ανάμνηση της υποδοχής και φιλοξενίας της Ιεράς και Σεβασμίας Εικόνος της Παναγίας στην Κομοτηνή, διάστημα κατά το οποίο ο νυν Διοικητής υπηρετούσε την Πατρίδα μας από την θέση του Διοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού.

dioikitis stratia maronias 2


www.romfea.gr/


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά