Τιμήθηκε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο Υπολοχαγός(ΠΖ) Δημοσθένης Μαρίφογλου

Ανάρτηση αρχηγού ΓΕΕΘΑ 

Συναντήθηκα με τον Αθλητή Υπεραποστάσεων Υπολοχαγό (ΠΖ) Δημοσθένη Μαρίφογλου και τον Επικεφαλής της Ομάδας Υποστήριξης Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Σωτήρη Ανυφαντή στελέχη της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου. 

Ο Υπολοχαγός (ΠΖ) Δημοσθένης Μαρίφογλου έχει εκπροσωπήσει την Χώρα μας σε ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες με σπουδαίες διακρίσεις. 

Τελευταία σημαντική διάκριση υπήρξε η 2η θέση που κατέλαβε μεταξύ 46 αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 48 ωρών που πραγματοποιήθηκε στο New Jersey των ΗΠΑ διανύοντας συνολικά 310,6 χιλιόμετρα.

Επόμενο βήμα η συμμετοχή του ως εκπρόσωπος της #ΔΕΠ στον Αγώνα Ανατολικής Ακτής που θα πραγματοποιηθεί στο New Jersey σε έναν από τους τρείς σημαντικότερους αγώνες υπεραποστάσεων που διεξάγονται στις ΗΠΑ 🇺🇸 στον οποίο συμμετέχουν σημαντικοί αθλητές από όλον τον κόσμο.

Μαζί με τα συγχαρητήρια μου για τις παγκόσμιες διακρίσεις του, του ευχήθηκα καλή επιτυχία για τον προσεχή αγώνα και του επέδωσα τα λάβαρα του #ΓΕΕΘΑ και της #ΔΕΠ , προκειμένου να τα υψώσει μαζί με την Ελληνική σημαία 🇬🇷 στο βάθρο των νικητών.

Για εμάς Δημοσθένη είσαι ήδη νικητής!
Η σκέψη μας μαζί σου στον νέο σου άθλο!

ΓΕΕΘΑ - HNDGS Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού #ΕΔ #ΔΕΠ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά