Μνημόσυνο Πεσόντων Ιερολοχιτών και Καταδρομέων





Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, τελέσθηκε στο Ηρώο των ΛΟΚ στο Καβούρι Αττικής το Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Πεσόντων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Ιερολοχιτών και Καταδρομέων, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, και απόντων για πρώτη φορά των αείμνηστων, Ιερολοχίτη Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα και του Επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγου ε.α. Χρήστου Φωτόπουλου.

Στο ετήσιο Μνημόσυνο παραβρέθηκαν επίσης:

● Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

● Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.

● Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης (ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ) Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και ο Επιτελάρχης ΓΕΣ Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος.

● Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού κ. Άννα Μαρία Τσικρικώνη, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου.

● Ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Αλεξάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΕΔ) Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος και ο Υποδιοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Υποστράτηγος Σπυρίδων Κογιάννης.

● Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών και πρώην Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

● Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Υποστράτηγος ε.α. Ιωάννης Δεβούρος.

● Εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων και Εφέδρων Καταδρομέων.

● Μέλη οικογενειών των εκλιπόντων.

● Εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ!

Για να δείτε τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πατήστε εδώ.



1 του 17






































Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά