ΔΑΝ Νίσυρου| Οι στρατιωτικοί και οι εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν

 






Ένα πανέμορφο νησί στο Αιγαίο σε ένα κομβικό σημείο της χώρας .

Οι Θερμοπύλες του Αιγαίου καθώς ανήκει και αυτό στα Δωδεκάνησα.
Όπως μαθαίνουμε στο νησί και ιδιαίτερα στο ΔΑΝ Νίσυρου υπηρετούν στρατιωτικοί που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι κάτοικοι τους έχουν ψηλά και νιώθουν σαφέστατα ασφαλείς δίπλα τους.

Ωστόσο όπως μας είπαν στρατιώτες στο στρατόπεδο όλα είναι μια χαρά αν θες να υπηρετήσεις σε αυτό.
Το φαγητό το επιμελείται όχι απλά ένας μάγειρας ΕΠΟΠ αλλά ένας εξαιρετικός σεφ με σπουδές και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο προσφέροντας εξαιρετικό φαγητό. Θεωρείται απο τους καλύτερους μάγειρες του στρατού ο οποίος πριν ενταχθεί στις ΕΔ είχε εργαστεί σε πολύ μεγάλα εστιατόρια και κουζίνες.
Οι πληροφορίες λένε ότι το φαγητό και τα γλυκά που φτιάχνει αξίζουν για μεγάλες λέσχες της χώρας.
Ήδη ο ΕΠΟΠ έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές απο την ηγεσία.


Σίγουρα ο στρατός θα πρέπει να δίνει τα εφόδια στους μάγειρές τους αν δεν είναι σεφ όπως ο συγκεκριμένος να αναπτύσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους οι οποίες δεν είναι ίδιες για ορισμένες μονάδες των Δωδεκανήσων.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά