Αγώνας δρόμου για τα πλασματικά πριν αυξηθούν οι εισφορές

Υποβολή αιτήσεων για αναγνώριση πλασματικών ετών.
Τρέχουν να προλάβουν τον τριπλασιασμό αύξησης εισφορών που ισχύει από 1-7-2016

Σε αγώνα δρόμου για την αναγνώριση των πλασματικών χρόνων πριν τριπλασιαστούν οι εισφορές, επιδίδονται τα στελέχη.
Αυτό προκύπτει από το έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ).



Όπως φαίνεται από το έγγραφο, το ΓΕΣ καλεί την Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να εκδοθούν εγκαίρως οι βεβαιώσεις αναγνώρισης των πλασματικών ετών , ώστε να μην κληθούν τα στελέχη να καταβάλλουν τριπλάσιες εισφορές.

Υπενθυμίζεται όπως έχει ενημερώσει έγκαιρα ο οικονομικός σύμβουλος της ΕΣΠΕΘ Ηλίας Νατσιούλας, στο Onalert.gr  από 1-7-2016 τα στελέχη που έχουν ασφαλιστεί από 1-10-1990 για να αναγνωρίσουν υπηρεσία που υπολογίζεται στο διπλάσιο θα καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές υπολογιζόμενες σε 20% από 6,67% που ισχύει σήμερα. Δείτε εδώ το κόστος που προβλέπεται.

Το ΓΕΣ παρακαλεί τις Διευθύνσεις όπλων και σωμάτων να ενημερώσουν τα στελέχη που επιθυμούν να αναγνωρίσουν τα έτη εκστρατείας καταβάλλοντας τις αντίστοιχες εισφορές, να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις.
onalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά