54χρονος πρωην στρατωτικός βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη του

Ο 54χρονος πρωην στρατωτικός αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος και του μικρότερου παιδιού του

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Λέσβο από την είδηση ότι ένας πα-τέρας που ζούσε στην ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Ευεργέτουλα, βίαζε επί τρία ολόκληρα χρόνια την κόρη του.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lesvospost.com, ο 54χρονος άντρας ασελγούσε σε βάρος της μεγάλης του κόρης του και αποπειράθηκε να βιάσει και το μεσαίο παιδί του!

Ωστόσο, η μια από τις τρεις κόρες του μίλησε στην μητέρα της για την «περίεργη» συμπεριφορά του πατέρα της και έτσι αποκαλύφτηκε το ένοχο μυστικό του.

Ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι πρώην στρατιωτικός, συνελήφθη χθες, με βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος των τριών παιδιών του και σήμερα πήρε προθεσμία να απολογηθεί.
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά