Αρχηγός Γ.Ε.Α. : Θα μας βρίσκετε μπροστά σας.....



Δέκα χρόνια χωρίς τον Κώστα Ηλιάκη - Τίμησαν τη μνήμη του στην Κάρπαθο

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις μνήμης του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη.

Ο Χανιώτης «αετός των αιθέρων» έχασε την ζωή του στις 23 Μαΐου 2006, όταν το αεροσκάφος του κατάπεσε κοντά στην Κάρπαθο, ύστερα από επεισόδιο με τουρκικά μαχητικά.

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης, που περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και αεροπορική επίδειξη μεταξύ άλλων, το παρόν έδωσε........... η οικογένεια του άτυχου Σμηναγού, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουκλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Χανιά – Μαζί για το Δήμο μας” Δημήτρης Παπαδάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Γιαννούλης, ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά, Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο πρώην Βουλευτής Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης και ο Σμήναρχος Διοικητής της 115 Π.Μ. κ. Ιωάννης Γερόλυμος, όπως αναφέρουν τα haniotika-nea.gr.

Την αεροπορική επίδειξη πραγματοποίησε ο Σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος της ομάδας ΖΕΥΣ της 115 Πτέρυγας Μάχης.



«Θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που θα επιχειρείτε να επιβάλλεται παράνομες επιδιώξεις»


Ο Φίλιππος Ηλιάκης, αδερφός του αδικοχαμένου σμηναγού, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επιτέθηκε στην Τουρκία και στον Ερντογάν, τον οποίο αποκάλεσε «Σουλτάνο», και τόνισε πως η τελετή είναι όχι μόνο για τον αδελφό του αλλά και για όσους έχουν αφιερώσει τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Καρπάθου, Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος ανέφερε ότι «όσο θα υπάρχουν Ηλιάκηδες θα υπάρχει Ελλάδα».

Ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, απευθυνόμενος στην Τουρκία είπε: «Θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που θα επιχειρείτε να επιβάλλεται παράνομες επιδιώξεις», σύμφωνα με το efimerida.gr.

Ο σμηναγός Ηλιάκης σκοτώθηκε έπειτα από εμπλοκή με τουρκικά μαχητικά στις 23 Μαΐου του 2006 και το αεροσκάφος του κατάπεσε έξω από την Κάρπαθο.

Τη μνήμη του σμηναγού προσπάθησε να αμαυρώσει ομάδα από την Χρυσή Αυγή γιουχάροντας τους βουλευτές που κατέθεσαν στεφάνι. Ο αδελφός του Ηλιάκη παρενέβη ζητώντας τους να φύγουν από τον χώρο.

ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/news/deka-xronia-xoris-ton-kosta-iliaki-170110.html#sthash.wnUcLkHt.dpuf


















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά