Ανοιχτή επιστολή για τα 500.000€ των αναξιοπαθούντων συμπολεμιστών μας‏


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  Με αφορμή τις γιορτές και τις πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) € και πλέον που εισπράχθηκαν  από έρανο στο όνομα και για ενίσχυση  των  αναξιοπαθούντων  συμπολεμιστών μας Κύπρου έτους 1974, τα οποία τα περιμένουν ακόμα….»

Σχετική η αρ.  3909/09 αίτηση απαίτησης,  που κατάθεσαν στο  Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, α. ο κ Νικόλαος Αργυρόπουλος και β. «οι Βετεράνοι Κύπρου 1974» κκ Αργυρόπουλος Νικόλαος, Αντώνης Δούλας, Ανδρέας Κριθάρης, Κων/νος Μαδιανός, Γεώργιος Καντεράκης και Κωνσταντίνος Καμζέλης κατά των συνδιοργανωτών και ¨φίλων’ τους, ομάδα των πέντε Κυπρίων αυτοαποκαλούμενων «πατριωτών» κκ Νικόλαου  Παππά, Μάκη Σαββίδη, Χάρη Θεοφάνους, Ιωάννη Σαββίδη και Παναγιώτας Θεοφάνους με αντικείμενο τη  διεκδίκηση των αθέατων χρημάτων  500.000-2.000.000€, που ανήκουν στους  αναξιοπαθούντες συμπολεμιστές μας,

στη σελίδα 13 της  αρ. 3909/09 αίτηση απαίτησης  αναφέρουν οι διεκδικητές του ποσού, που δεν τους ανήκει  κκ Αργυρόπουλος και Δούλας και οι συνεταίροι τους:

«Η συγκεκριμένη μάλιστα υπόθεση εκκρεμεί ενώπιον του Δικαστηρίου της Λεμεσού, κατόπιν άσκησης της με αρ. 3903/ 2009 αγωγής εμού ατομικά και του συλλόγου μας  κατά των ανωτέρω αναφερθέντων πέντε Κυπρίων με την οποία  με την οποία αιτούμεθα το ποσό των 500.000 μέχρι 2.000.000.€ για αποκατάσταση της ηθικής βλάβης, την οποία υπέστημεν αποκλειστικά ένεκα των μεθοδεύσεων των αντιδίκων… 2012 …Περαιτέρω………οι αντίδικοι με κατασυκοφαντούν σκόπιμα και ψευδώς, καταδεικνύοντας το αδικαιολόγητο μένος τους, που έχουν προς το πρόσωπό μου. Η προσπάθειά τους μάλιστα να  μειώσουν την αξία εμένα προσωπικά αλλά και του «ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ» συλλόγου, του οποίου είμαι πρόεδρος είναι προφανής».

 

 

 

Αθήνα  23 Δεκεμβρίου 2015

Προς    κκ                                         Αρ. πρωτ  80

1.  Συνεταίρους Αργυρόπουλο Νικόλαο, Αντώνη Δούλα, Ανδρέα Κριθάρη, Κων/νο Μαδιανό, Γεώργιο Καντεράκη και Κωνσταντίνο Καμζέλη,

 (Μέλη της  Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Βετεράνοι Κύπρου 1974» δια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του οικιακού προέδρου αυτής κ Νικολάου Αργυρόπουλου. (του ενεργούντος και ως εκπροσώπου μας με τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ  ιδιότητες, όπως ο ίδιος αρέσκεται να αυτοπαρουσιάζεται:  του Πρόεδρου  ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ Συλλόγου των Βετεράνων Πολεμιστών Κύπρου 1974, του Δημοσιογράφου Blue Sky tv τηλ.: 6934654321, «του μουφα» μαχητή και πολεμιστή της ΕΛ.ΔΥ.Κ,αφού υπηρ’ετησε στην Εθνοφρουρά), του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Οργανωτικού της Εθνικής Εταιρείας και  του μόνο σίγουρου, φίλου του κ Αλέξανδρου Μηλιώνη, αφού είναι γραμμένος στις «μουφολίστες», που υπέβαλε για σίτιση στην αρμόδια δνση του ΓΕΣ. κλπ). (Δε χρειάζεται να γίνει αναφορά στην πνευματικότητα του και την κοινωνική καταξίωσή του, που δεν αναφέρει πουθενά. Παρακάτω θα δείτε τη απέκτησε με την ιδιότητα του μουφο εκπροσώπου των πολεμιστών Κύπρου 1974.)

( Για να πάρετε μια γεύση για το ποιόν, μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο των δύο, σας γνωρίζουμε, ότι υπέγραψαν από κοινού  το έτος 2010, διαμαρτυρία  σε περιοδικό με τις ιδιότητες, ο πρώτος πρόεδρος του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ Συλλόγου Βετεράνων πολεμιστών Κύπρου 1974 και ο δεύτερος ως πρόεδρος του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ Συνδέσμου πολεμιστών Κύπρου 1964, 1967 και 1974, Δηλαδή  ως εκπρόσωποι του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ- η του ΤΙΠΟΤΑ τρομάρα τους).

 

2. Νικόλαο  Παππά, Μάκη Σαββίδη, Χάρη Θεοφάνους, Ιωάννη Σαββίδη και Παναγιώτα Θεοφάνους

(Ομάδα των πέντε (5) Κυπρίων «αυτοαποκαλουμένων  και πατριωτών τρομάρα τους»,   και

3. Ανδρέα Χατζηκτωρή,

(του προέδρου του αποκόμματος του Συνδέσμου Καταδρομέων Επαρχίας Λεμεσού, ενημερωμένου ένα μήνα πριν για τη στημένη υπόθεση των Αθέατων Καταδρομέων, από τον πρόεδρο του Συλλόγου ¨ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74 κ Παναγιώτη Αφάλη την οποία αποσιώπησε  για να προβληθεί και να ανεβεί ένα σκαλί από το δάπεδο του «τίποτα», τρομάρα του, και τιμητή απατεώνων (Πατεράκη, Δαρζέντα κλπ )

 

4. Κώστα Χαρδαβέλλα δημοσιογράφο

 (ο οποίος εκθείαζε σε συνεχείς εκπομπές του «Αθέατου Κόσμου» στο alter tv τα έτη 2008 και μετά «μυθοπλάστες και μυθομανείς»  καταδρομείς πολεμιστές Κύπρου Πατεράκηδες, Ζαφειροπουλέους  κλπ «μουφοπρόέδρους», οι οποίοι ενισχύθηκαν από τα χρήματα, που ΑΝΗΚΑΝ στους αναξιοπαθούντες συμπολεμιστές μας  και παράλληλα στρεφόταν κατά της Πολιτείας, γιατί εγκατέλειψε-ξέχασε να τιμήσει απατεώνες και κλπ λαμόγια).

 

5. Πατεράκη Διονύσιο και Ζαφειρόπουλο Αθανάσιο

 (αυτοί πριμοδοτήθηκαν με  μέρος από τα χρήματα των αναξιοπαθούντων συμπολεμιστών μας  με την ιδιότητα του μυθοπλάστη πολεμιστή, είκοσι χιλιάδες (20.000)€ ο κ Πατεράκης και  δύο χιλιάδες τετρακόσιες (2400)€ ο  κ Ζαφειρόπουλος), που  εκθείαζε ο κ Χαρδαβέλλας και ξέχασε να τιμήσει η πολιτεία.

6. Σταύρο Καρκαλέξη Ιστορικό - ερευνητή

( συνεργάτη του κ Νικόλαου Αργυρόπουλου και των συνεταίρων του από το έτος 2008 μέχρι 2014,  μάρτυρα υπέρ των, (Αργυρόπουλου-Εταίρων) στη συζήτηση της  αίτηση απαίτησης  με αρ  3909/09 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού,  συντάκτη της από 27 Ιουλίου 2008 επιστολής στην εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος», προς του πέντε Κύπριους «πατριώτες» σχετικής για τα προαναφερθέντα χρήματα και  ορισμού, ως  αντικαταστάτη του σε προγραμματισμένη  ομιλία του στις 22-2-2010 του «προέδρου» του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ συλλόγου "Βετεράνοι Κύπρου 1974" και  «μουφομαχητή» της ΕΛΔΥΚ (δεν έχει καμία σχέση με την ΕΛ.ΔΥ.Κ υπηρέτησε στην Εθνοφρουρά ) στην Κύπρο το 1974 κ  Νικόλαο Αργυρόπουλο  , με θέμα "Η προδοσία της Κύπρου". Στη συγκεκριμένη ομιλία ο κ Αργυρόπουλος  μεταξύ των άλλων κατηγόρησε και ως προδότη Έλληνα αξιωματικό, που έφθασε στα ανώτατα αξιώματα  του Αρχηγού ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ),

 

7. Πέτρο Σαββίδη Κύπριο ιστορικό - ερευνητή,

(υπερασπιστή του κ Νικολάου  Αργυρόπουλου, που τον θεωρεί στην έρευνά του (βλέπετε παράρτημα)  για τους Αθέατους ανύπαρκτους «μουφοκαταδρομείς», ως προς τον άνθρωπο, που  αποκάλυψε τη στημένη υπόθεση των Αθέατων οκτώ(8) καταδρομέων, ενώ ο κ Αργυρόπουλος και οι εταίροι Δούλας κλπ συμμετείχαν στο στήσιμό της από την αρχή έως το τέλος, σαν κύριοι συνδιοργανωτές και διπλά  συνεκδιεκδικητές, δικαστικά μάλιστα των 500.000-2.000.000€, που ανήκαν στους αναξιοπαθούντες συμπολεμιστές μας.  

Αγαπητοί Κύριοι

Σας υπενθυμίζουμε

 τη γνωστή σε σας υπόθεση των  ΑΘΕΑΤΩΝ,  την οποία εμείς θα ξεχάσουμε, ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ 500.0000 €   ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΡΑΝΟΣ (Αναλυτικά στο παράρτημα και στην ιστοσελίδα μας)

 και παρακαλούμε να μας γνωρίσετε:

Α. αν υπάρχουν ή  ποιοι έφαγαν τα 500.000-2.000.000 €, που εισπράχθηκαν μετά από έρανο, που πραγματοποίησαν από κοινού,   οι προαναφερθέντες 1 και 2 στις 23-5-2008, για ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συμπολεμιστών  μας Κύπρου 1974,  στο ξενοδοχείο four seasons στη Λεμεσό και 

Β. επειδή προσεχώς θα εκδώσουμε βιβλίο με τη στημένη υπόθεση των οκτώ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ  καταδρομέων «μουφοπολεμιστών» Κύπρου, την κατασκευή του ανιστόρητου μνημείου, τον παράνομο έρανο και τελετές τιμής «λαμογιών» της κονόμας, ευχαρίστως θα δεχθούμε από οποιονδήποτε, ο,τιδήποτε στοιχείο σχετικό, που θα βοηθήσει στην εξασφάλιση με πλήρη   αντικειμενικότητα,  την καταγραφή  των γεγονότων και την αντίστοιχη και δίκαιη απόδοση των ευθυνών στους δημιουργούς του πρωτοφανούς σκανδάλου, που φυσικά δε θα το χωρέσει ποτέ ανθρώπινος νους. Δηλαδή να κάνεις έρανο με το αιτιολογικό, ότι το προϊόν, που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί για την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συμπολεμιστών μας  Κύπρου 1974 και αυτό να αποδίδεται, μέρος για την κάλυψη εξόδων τελετών και καλοπέρασης «μουφοπροέδρων-μελών οικιακής  εταιρείας (συνεταίρων)» και άλλο σε τσέπες «λαμόγιων», ενώ στους συμπολεμιστές μας, όχι μόνο δε δόθηκε ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ, αλλά το θράσος των συνδιοργανωτών και η πονηριά τους, για να παρουσιαστούν, ότι δήθεν βοήθησαν όλους τους αναξιοπαθούντες, και  να καλυφθούν «ΒΑΠΤΙΣΑΝ» μερικούς αναξιοπαθούντες φίλους τους, ως «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74».

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ.

 

Για περισσότερα Παναγιώτης Αφάλης Ιδρυτής και εκλεγμένος πρόεδρος του πολεμικού Συλλόγου "ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74" τηλέφωνα 210-9241222 και κιν 6934-779656 και στην ιστοσελίδα μας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά