Ευνοϊκές ρυθμίσεις για «ανυπότακτους» και «αντιρρησίες συνείδησης» προβλέπει το ν/σ Καμμένου





Ευνοϊκές ρυθμίσεις για «ανυπότακτους» και «αντιρρησίες συνείδησης» προβλέπει το ν/σ Καμμένου

Κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων στις 22 Δεκεμβρίου 2015 από τον ΥΕΘΑ κ. Καμμένο νομοσχέδιο με τίτλο «Ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνας προσωπικού και άλλες διατάξεις.» Μπορούμε [ΕΔΩ] να δούμε το πλήρες νομοσχέδιο. Δεν θα σταθούμε στο σύνολο των άρθρων το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος είναι μία συρραφή ισχυόντων διαδικασιών αλλά στο άρθρο 12 αυτού, 2 από τις 16 σελίδες του νομοσχεδίου, με τίτλο «Ρύθμιση στρατιωτικών υποχρεώσεων ανυπότακτων»., όπου βλέπουμε και πάλι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους ανυπότακτους και τους..αντιρρησίες συνείδησης.

Είναι γνωστό σε όλους ότι τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα της λειψανδρίας ανδρών στις καλούμενες κλάσεις να υπηρετήσουν την Πατρίδα ως στρατιώτες είναι η υπογεννησιμότητα και οι ανυπότακτοι. Όταν χτυπούμε φορολογικά την οικογένεια και χαϊδεύουμε τα αυτιά των ανυπότακτων πως περιμένουμε να λύσουμε το πρόβλημα της επάνδρωσης των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων κ. Καμμένε; Με την εθελοντική στράτευση των γυναικών; Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε γενικό γραμματέα ανυπότακτο από το 2006 και κανείς δεν τον έβρισκε, εσείς φέρνετε για ψήφιση νομοσχέδιο με ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους ανυπότακτους... Θλίψη!!!
Τελικά τα παιδιά χιλιάδων γονέων που υπηρετούν την Πατρίδα είναι τα κορόιδα κ. Καμμένε;

Ακολουθεί το άρθρο 12 του νομοσχεδίου.........


ΠΗΓΗ: http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά