
Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), στη Θεσσαλονίκη, οι ετήσιοι αγώνες ξιφασκίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) για το έτος 2015.
Η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, αποτελούμενη από τους Σμηναγό (Ι) Ηλία Τσίτσιο, Υποσμηναγό (ΥΙ) Ιωάννη Λιανό, Ανθυποσμηναγό (ΜΑ) Σπυρίδων Ζουμά και Επισμηνία (ΕΤΑΥ) Γεώργιο Χοιλού, κατέκτησε την πρώτη θέση.
Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή.
Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου