ΔΗΛΩΣΗ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

«Σήμερα είναι η ημέρα γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων. Η ημέρα που γιορτάζει η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων. Εύχομαι να έχει υπό τη Σκέπη της όλους τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Στρατιώτες, Ναύτες και Σμηνίτες, τους Εθνοφύλακες, τους Αποστράτους αλλά και τους Εφέδρους, προκειμένου να συνεχίζουν την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Σήμερα, η σκέψη όλων πηγαίνει στους ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων που έπεσαν σε καιρό πολέμου αλλά και σε καιρό ειρήνης. Είμαστε δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που δίνουν κάθε μέρα τη δική τους μάχη για να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Οφείλω, όμως, να κάνω σήμερα μια ιδιαίτερη αναφορά στις οικογένειες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες έχουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του υψηλού ηθικού, του επαγγελματισμού, του φρονήματος και του πατριωτισμού των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Χρόνια πολλά σε όλους». 
 
 
 
 
 
 
 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά