4ωρος ''Εκπαιδευτικός'' πλούς με Φ/Γ, προς Τιμή των Αποστράτων

Σας γνωρίζεται, ότι το ΓΕΝ, στα πλαίσια εορτασμών του Προστάτη μας, Αγίου Νικολάου και των νικηφόρων Ναυμαχιών Έλλης και Λήμνου, προγραμμάτισε για τα Απόστρατα Στελέχη του, τιμής ένεκεν, ένα 4ωρο πλου στο Σαρωνικό κόλπο με Φ/Γ, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου '15.
2. Ο απόπλους θα είναι από ΝΣ, περί ώρα 10:00 και ο κατάπλους περί ώρα 14:00, στη νηοδόχη του Πειραιά (όπισθεν Τελωνείου).
Για τον λόγο αυτό θα διατεθούν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 08:30, δυο λεωφορεία από Πλατεία Κλαυθμώνος και δυο από Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για ΝΣ / Ναυτικό Πέραμα.
3. Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (100 άτομα), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.
4. Οι επιθυμούντες, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ΕΑΑΝ μέχρι την Τρίτη 1 Δεκ., στο τηλ. του Αντιπροέδρου της ΕΑΑΝ Αντιναυάρχου εα Θ. Γερούκη ΠΝ (6937183001).ή στο e-mail: tgeroukis@hotmail.com .
*** Επειδή οι Βετεράνοι και Επίτιμοι Αρχηγοί, ενδέχεται να λάβουν και απ’ ευθείας πρόσκληση από ΓΕΝ παράκληση, ανεξαρτήτως τούτου, να ενημερώσουν για επιθυμία συμμετοχής και την ΕΑΑΝ, ως ανωτέρω παραγ. 4.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά