Αλ. Τσίπρας: Αμεσα το επίδομα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς

Αλ. Τσίπρας: Αμεσα το επίδομα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς Αλ.
Αλ. Τσίπρας: Αμεσα το επίδομα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς
Άμεσα θα χορηγηθεί το επίδομα παραμεθορίου στους στρατιωτικούς επισημαίνοντας ότι δεσμεύεται από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείαςανέφερε σήμερα στο πλαίσιο επίσκεψης του στην Αλεξανδρούπολη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Στο προσφυγικό ζήτημα, τον εκ βάθρων εκσυγχρονισμό του πλέγματος της Εθνικής Άμυνας από την κυβέρνηση αλλά και τα μισθολογικά των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη, όπου παρακολούθησε την άσκηση “Παρμενίων”.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο προσφυγικό το οποίο όπως είπε βρίσκεται στο επίκεντρο της Ελλάδας και της ΕΕ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην κοινωνική προσφορά των ενόπλων δυνάμεων.
Αναφέρθηκε, επίσης, στα ζητήματα που αφορούν στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως είναι τα θέματα διαβίωσης των στελεχών και των οικογενειών τους μέχρι τα εξοπλιστικά, τη διαφάνεια και την αμυντική βιομηχανία. “Έχω απόλυτη συναίσθηση των ειδικών προβλημάτων που αντιμετωπίζεται” είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και δεσμεύτηκε πως η κυβέρνηση θα χορηγήσει άμεσα και το επίδομα παραμεθορίου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεσμεύεται από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Υποχρέωση της πολιτείας είναι να μεριμνά και να εξασφαλίζει τη διαβίωση για το προσωπικό που εγγυάται την ασφάλεια της πατρίδας, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας πως θα επιστρέψει στην Αθήνα “απόλυτα ικανοποιημένος ως πρωθυπουργός της χώρας και υπερήφανος ως Έλληνας για τη δουλειά που γίνεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, αθόρυβα χωρίς κομπασμούς και υπερβολές”, όπως είπε.
“Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ανταποκρίνεστε άριστα στην αποστολή που σας έχει ανατεθεί. Βρισκόμαστε στο τέρμα του χάρτη, την πινέζα του χάρτη. Αυτή όμως κρατάει τον χάρτη στη θέση του. Οι σύγχρονες Θερμοπύλες που φυλάσσετε, διασφαλίζεται πως ο χάρτης θα μείνει σταθερός, η πατρίδα μας ακέραια και προφυλαγμένη από κάθε κίνδυνο”, κατέληξε ο Έλληνας πρωθυπουργός και δεσμεύτηκε ότι η Πολιτεία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά