Απόστρατος αξιωματικός αυτοκτόνησε μέσα στο 251 ΓΝΑ

Απόστρατος αξιωματικός αυτοκτόνησε μέσα στο 251 ΓΝΑ
 
 

Έπεσε τα ξημερώματα από τον όροφο που νοσηλευόταν – Άφησε ιδιόχειρο σημείωμα - Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και ενημερώθηκε ότι η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί

Απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αεροπορίας αυτοκτόνησε τα ξημερώματα στο ΓΝΑ, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το Σώμα. Ο 57χρονος άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος μετά την πτώση του από τον όροφο που νοσηλευόταν και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Ο απόστρατος αξιωματικός είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα, εξηγώντας τους λόγους της πράξης του.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 57χρονος ιπτάμενος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας τα τελευταία δύο χρόνια. Στο ΓΝΑ είχε κάνει εισαγωγή για εξετάσεις. Η πρόγνωση δεν ήταν καλή, καθώς οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Πρόκειται για μία τραγική ιστορία με ακόμη πιο τραγική κατάληξη.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου που εξέδωσε η Πολεμική Αεροπορία:
«Την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 04:15, Αξιωματικός εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας, νοσηλευόμενος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ), βρέθηκε τραυματισμένος μετά από πτώση του από όροφο του Νοσοκομείου. Εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αλλά κατέληξε στις 05:05.

Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε συνεργείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εξερεύνηση του χώρου, όπου και βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα.

Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος».
protothema.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά