Βραβεία Διαγωνισμού Ναυτικής Επιθεώρησης Έτους 2014

Βραβεία Διαγωνισμού Ναυτικής Επιθεώρησης Έτους 2014


     Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί επί του «Π.Ν.Μ. ΘΩΡΗΚΤΟ Γ. ΑΒΕΡΩΦ», η απονομή Βραβείων του Διαγωνισμού Μελετών και Φωτογραφίας του Περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση», παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Γεωργίου Γιακουμάκη ΠΝ.
 
Βραβεία Μελετών
Το Α΄ Βραβείο στον Συνταγματάρχη Γεώργιο Σκαλτσογιάννη για τη μελέτη με θέμα: «Ναβαρίνο 1827. Η μεγαλύτερη Ναυμαχία του τέλους της εποχής των Ιστιοφόρων».
Το Β΄ Βραβείο στον Δρ. Ηλία Ηλιόπουλο για τη μελέτη με θέμα: «Ιστορία και Γεωπολιτική του Ανατολικού Ζητήματος τον 19ο Αιώνα».
Το Γ΄ Βραβείο στον Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Παπαγεωργίου ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Βιώσιμη διαχείριση αποβλήτων ως πόρος υλικών και ενέργειας».
Τον Α΄ Έπαινο Μελέτης στoν Πλωτάρχη Δημήτριο Διαμαντάκη ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Η υψηλή στρατηγική περί ισχύος των κρατών μέσα στο διεθνές σύστημα. Συγκριτική χρήση σκληρής και ήπιας ισχύος στις διεθνείς σχέσεις».
Τον Β΄ Έπαινο Μελέτης στον Αντιπλοίαρχο Ιωάννη Τζάνο ΠΝ για τη μελέτη με θέμα: «Η διαδικασία Αλλαγής της Στρατηγικής και των Αποστολών του ΝΑΤΟ μέσω της NRF».

Βραβεία Φωτογραφίας
Το Α΄ Βραβείο στον Υποπλοίαρχο (Ε) Αθανάσιο Νικολάου ΠΝ για την φωτογραφία με θέμα: «Λίγο πριν το άναμμα του φάρου - Ακρωτήριο Γουρούνι Σκοπέλου».
Το Β΄ Βραβείο στον Αρχικελευστή (Τ/ΕΛΣ) Όθωνα Μάλλιαρη για τη φωτογραφία με θέμα: «Ο Προβλήτας».
Το Γ΄ Βραβείο στον κύριο Γεώργιο Μπαλαδάκη για τη φωτογραφία με θέμα: «Λίμνη Καστοριάς».
Τον Α΄ Έπαινο Φωτογραφίας στον Πλωτάρχη Δημήτριο Παπαγρηγοράκη ΠΝ για τη φωτογραφία με θέμα: «Το Υ/Β ΠΟΣΕΙΔΩΝ S-116 κατά την συμμετοχή του στην άσκηση NOBLE MARINER 2014».
Τον Β΄ Έπαινο Φωτογραφίας στον κύριο Ευστάθιο Γενιτσαρίδη για τη φωτογραφία με θέμα: «Δύσκολο το ψάρεμα».




 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά