Τα Ιπτάμενα «Κομάντο» της ΣΜΥ…Πετάνε & Κρατάνε Ψηλά τη Σημαία μας !




Η ΣΜΥ σήμερα απέδειξε οτι βγάζει και μαχητές Κομάντoς…Πρώτης Γραμμής



Το ότι η ΣΜΥ έδωσε και δίνει στο Έθνος μαχητές και Ηγέτες του Στρατεύματος το ξέραμε μέσα από την Ιστορία της εδώ και 130 χρόνια τώρα .


Το ότι όμως η ΣΜΥ βγάζει από τα σπλάχνα της “Κομάντο” και μάλιστα Πρώτης Γραμμής το μάθαμε μόλις σήμερα!


  Δεν θα σταθούμε στους άψογους σχηματισμούς που πραγματικά μας εντυπωσιάζουν κάθε φορά που η Σχολή είναι παρούσα σε εκδηλώσεις ,Παρελάσεις Τελετές ! HPIM1181HPIM1180HPIM1179


Δεν θα σταθούμε και στις δύο διμοιρίες επιδείξεων που συγχρονισμό με το τύμπανο καθήλωσαν τους θεατές γιατί μόνο ώς θέαμα βγαλμένο από Αρχαία σκηνή Θεάτρου τα νεαρά αυτά παιδιά αγόρια και κορίτσια απέδειξαν με το καλύτερο τρόπο ότι το όπλο τους είναι προέκταση του χεριού τους .


Ads by OnlineBrowserAdvertisingAd Options
DSC_0304


IMG_0158





Η διμοιρία επιδείξεων αποτελείτο από δύο διμοιρίες μια Ανδρών και μια Γυναικών …Δεν μπορέσαμε να βρούμε κανένα ψεγάδι ή να ξεχωρίσουμε ποια ήταν,αν ήταν η καλύτερη από την άλλη ! (θα τους καμαρώσετε στo video που ακολουθεί )


Εκείνο όμως που μάγεψε ήταν ο Ορεινός Αγώνας στον Πύργο Αναρρίχησης! της Σχολής με ύψος τα 18 μέτρα!!IMG_0145


Ads by OnlineBrowserAdvertisingAd Options
 IMG_0159Εκπαιδευτής τους ένας Λοχαγός ΟΥΚάς με ατσαλένια χέρια ,άφωνος που απλά ένιωθες ότι ο άνθρωπος το έχει ,είναι γεννημένος Κομάντο …Όνομα  Καταδρομεύς και Παλικάρι απο τα λίγα !


IMG_0138


Οι Σπουδαστές της ΣΜΥ  στον Πύργου έβγαζαν μάτια με αναρρίχηση σε δευτερόλεπτα και ελεύθερη καταρρίχηση ! IMG_0136


Ads by OnlineBrowserAdvertisingAd Options
IMG_0140IMG_0139


Κράτησε  όμως για το τέλος της επίδειξης την Κεκλιμένη που θύμιζε ΚΕΑΠ με δύο Σπουδάστριες να πετάνε κυριολεκτικά στο Αέρα ανεμίζοντας την Ελληνική Σημαία και το χέρι στο όπλο έτοιμες για παν ενδεχόμενο !…IMG_0145IMG_0146IMG_0147IMG_0148IMG_0149


                               Τα Ιπτάμενα Κομάντο της ΣΜΥ απλά …Πετάνε στον Αέρα …Λεπτομέρεια είναι οι Κοπελιές της φωτογραφίας IMG_0162


Ads by OnlineBrowserAdvertisingAd Options
 IMG_0161


         Τα ονόματα τους μόνο και μόνο γιατί  αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο από όλους μας ( Γεροκώστα Αλίκη ,Ζαφείρη Αφροδίτη,Βαβατσούλα όλγα και Φίλλου Αυγουστίνα )


Για την Ιστορία είχαμε σήμερα : DSC_0356





Την 9η Απριλίου 2014, παρουσία του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγου κ. Βασίλειου Τελλίδη, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Εορτασμού της «Γενεθλίου Ημέρας» της Σχολής και της συμπλήρωσης 130 χρόνων από ιδρύσεώς της.  


 Στην Τελετή παρέστησαν οι Θρησκευτικές και Πολιτικές αρχές της πόλης των Τρικάλων, διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής, μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε Τρικάλων και πλήθος κόσμου. DSC_0033


 Με το πέρας της Τελετής, επακολούθησε επίδειξη Ασκήσεων Ακριβείας Διμοιρίας Σπουδαστών, έκθεση των Οπλικών Συστημάτων της Σχολής και επίδειξη αντικειμένων Ορεινού Αγώνα που εκτελούνται στον Πύργο Αναρρίχησης της Σχολής.


  Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της «Γενεθλίου Ημέρας» της Σχολής και της συμπλήρωσης 130 χρόνων από ιδρύσεώς της, την 8η Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε, ομιλία στους Σπουδαστές και το προσωπικό της Σχολής από τον Αντιστράτηγο ε.α κ Χρήστο Φωτόπουλο Επίτιμο Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, με θέμα:


  «Η Προσφορά της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο Έθνος».


 Την 9η Απριλίου 2014, παρουσία του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγου κ. Βασίλειου Τελλίδη, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Εορτασμού της «Γενεθλίου Ημέρας» της Σχολής και της συμπλήρωσης 130 χρόνων από ιδρύσεώς της.


Ads by OnlineBrowserAdvertisingAd Options
 Στην Τελετή παρέστησαν οι Θρησκευτικές και Πολιτικές αρχές της πόλης των Τρικάλων, διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής, μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε Τρικάλων και πλήθος κόσμου. Με το πέρας της Τελετής, επακολούθησε επίδειξη Ασκήσεων Ακριβείας Διμοιρίας Σπουδαστών, έκθεση των Οπλικών Συστημάτων της Σχολής και επίδειξη αντικειμένων Ορεινού Αγώνα που εκτελούνται στον Πύργο Αναρρίχησης της Σχολής.DSC_0505 ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/ta-iptamena-komanto-tis-smi-petane-kratane-psila-ti-simea-mas-foto-video/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά