Αγώνες Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Έτους 2014

Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, διεξήχθησαν οι αγώνες Τοξοβολίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2014, στο Χαλκιοπούλειο γήπεδο, στη Λαμία.
Η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας κατέκτησε τέσσερα (4) Χρυσά, δύο (2) Ασημένια και δύο (2) Χάλκινα Μετάλλια.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Σύνθετο Τόξο (Ομαδικό): Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα ανδρών της Πολεμικής Αεροπορίας με 1667 βαθμούς, την οποία αποτελούσαν ο Υποσμηναγός (Δ) Ιωάννης Περμαθούλης, ο Σμηνίας (ΟΤΑΦ) Ανδρέας Γκόγκος και ο Σμηνίας (ΟΧΣΜΣ) Νικόλαος Κουρνούτος.
Ολυμπιακό Τόξο (Ομαδικό): Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα ανδρών της Πολεμικής Αεροπορίας με 1365 βαθμούς, την οποία αποτελούσαν ο Υποσμηναγός (ΥΑΔ) Εμμανουήλ Γκογκολάκης, ο Σμηνίας (ΟΤΑΦ) Θεόδωρος Κουγιουμτζίδης και ο Σμηναγός (ΤΜΑ) Παναγιώτης Ηλιάδης.
Στην ατομική κατάταξη στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου, στην κατηγορία των ανδρών, το Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε ο Υποσμηναγός (ΥΑΔ) Εμμανουήλ Γκογκολάκης. Στο αγώνισμα του Σύνθετου Τόξου, στην κατηγορία των ανδρών, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο Υποσμηναγός (Δ) Ιωάννης Περμαθούλης και το Χάλκινο Μετάλλιο ο Σμηνίας (ΟΤΑΦ) Ανδρέας Γκόγκος, ενώ στην κατηγορία των γυναικών στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Υποσμηναγός (Δ) Ψαρρά Ευαγγελία και το Ασημένιο Μετάλλιο η Σμηναγός (Δ) Ιωάννα Χατζηιωάννου. Στο αγώνισμα του Σύνθετου Τόξου, στην κατηγορία των γυναικών, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Αρχισμηνίας (ΤΟΠ) Στυλιανή Αναστασάκη.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά