Δήλωση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου μετά τα κάλαντα για την εορτή της Πρωτοχρονιάς στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Πολιτιστική-Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλορίζου, την μικτή μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την μπάντα του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Παρόντες ήταν επίσης, οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ. κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Ευτυχισμένο το 2013, από τις Ένοπλες Δυνάμεις, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες.

H ευχή μας είναι μία: Να είμαστε ασφαλείς, υγιείς και δυνατοί την Καινούρια Χρονιά. Και να είναι η Χρονιά της αισιοδοξίας, να είναι η Χρονιά που επιτέλους θα ξανανθίσει το χαμόγελο στα χείλη όλων μας.

Υγεία, δύναμη και Χρόνια Πολλά».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά