ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ένα πολύ όμορφο απόγευμα ήταν χθές καθώς η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού - Παράρτημα Τρίπολης έκοψε την βασιλόπιτα της στην Λέσχη Αξιωματικών Τρίπολης όπου είναι πλέον και τα εντευκτηριά της.
Απόστρατοι και μέλη των οικογενειών αποστράτων καθώς και εν ενεργεία στρατιωτικοί παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταλούμης και φυσικά ο Διοικητής της IV Μεραρχίας ΠΖ Ταξίαρχος Μ. Μπελέκος.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις ομιλίες του Προέδρου της Ένωσης και του Υπουργού Υγείας, συνεχίστηκε με την επίδοση τιμητικής πλακέτας στον Διοικητή της IV Μεραρχίας ΠΖ για την αγάπη που δείχνει προς τους απόστρατους αξιωματικούς .

Ο κ. Ταξίαρχος είπε κατα την παραλαβή της πλακέτας: "Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από αυτά που απορρέουν από την αποστολή μου και τα καθηκοντά μου αλλά και την αγάπη μου προς τους απόστρατους αξιωματικούς. Γιατί κάποτε υπάρχει αρχή, υπάρχει και τέλος."
Για τους απόστρατους δήλωσε: "Οι απόστρατοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των ΕΔ. Η Μεραρχία είναι δίπλα σας."

Ο Υπουργός Υγείας είπε: "Εύχομαι υγεία και αισιοδοξία, τα χρειαζόμαστε στην επόμενη διετία, τα επόμενα δυο χρόνια είναι χρόνια θυσιών και συλλογικής εθνικής προσπάθειας, τα πρώτα αισιόδοξα μυνήματα έρχονται από παντού "

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είπε: "Εύχομαι η αισιοδοξία του κ. Υπουργού να γίνει πραγματικότητα. Καλη χρονιά"

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων σε ερώτηση για αυτά που συμβαίνουν με τους απόστρατους στις συντάξεις κτλ είπε: "Πάνω από το 45% στους στρατιωτικούς έχουν γίνει περικοπές, Αυτό έχει οδηγήσει τους απόστρατους σε δυσχερή θέση, και έναντι συνταξιούχων που αμοίβονται καλύτερα. Ελπίζω η πολιτεία να μη μας αγνοήσει"

Επίσης δήλωσε "Είμαστε απόστρατοι και όχι απόμαχοι! Δεν είμαστε σε ενεργό υπηρεσία αλλά οι απόστρατοι συμμετέχουν σε κοινωνικά δρώμενα, μετέχουν σε στρατιωτικές εκδηλώσεις. Δεν έχουμε βγει στο περιθώριο".

Ο Δήμαρχος Τρίπολης είπε: "Θέλω να ευχηθώ στου απόστρατους να εκπληρωθούν το 2013 όλοι οι στόχοι και επιθυμίες τους, και τους θέλουμε μαζί μας γιατί αυτή η πείρα που έχουν αποκτήσει κατά τη σταδιοδρομία τους μπορεί να είναι χρήσιμη για τις δράσεις του Δήμου Τρίπολης"











 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά