Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις - Νεκρός 48χρονος ανθυπασπιστής στον Βόλο









48xronos_anthypaspistis_xr© Παρέχεται από: Protothema.gr

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 48χρονου ανθυπασπιστή Στυλιανού Κρούσαρη, πατέρα δυο παιδιών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos και το thenewspaper, ο 48χρονος βρίσκονταν στο σπίτι του στις Αλυκές Βόλου με την οικογένειά του όταν έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.






Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετά από ειδοποίηση των συγγενών, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του εδώ και χρόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερατο απόγευμα, στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης Αλυκών Βόλου.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά