ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙθΑΛΨΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ -ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

 




ΠΡΟΣ   8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

                Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ)

                Βουλευτές Ηπείρου

 

 

 

 

ΘΕΜΑ Οι Στρατιωτικοί  χωρίς πρωτοβάθμια Υγειονομική Περίθαλψη ; Λύση εδώ και τώρα.

                  

             Η Ένωσή επανέρχεται στο θέμα της υγειονομικής περίθαλψης των Στρατιωτικών μετά την αναστολή  της εκτέλεσης  ετήσιας υγειονομικής εξέτασης των στρατιωτικών στη Ηπειρο αλλά και σε άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδας λόγω της πανδημίας από το 424 ΓΣΝ.

           Οι   Έλληνες Στρατιωτικοί  όπως αναδείξαμε και με προηγούμενες επιστολές μας είναι οι μόνοι εργαζόμενοι , οι οποίοι δεν έχουν το δικαίωμα να εξεταστούν από  συμβεβλημένους ιατρούς-διαγνωστικά κέντρα τα οποία ενώ είναι συμβεβλημένα με το ταμείο μας παρέχουν υγειονομικές υπηρεσίες μόνο στα μέλη των οικογενειών μας. Στο παρελθόν δυστυχώς υπήρχαν περιπτώσεις συναδέλφων μας που νοσηλεύτηκαν σε κρατικά νοσοκομεία της περιοχής μας και η υπηρεσία τους ζήτησε να πληρώσουν τα νοσήλια και μόνο μετά από επέμβαση της Ενωσής μας  ακυρώθηκε.

                 Πρόταση της Ένωσης μας για την καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Στρατιωτικών ειδικά τώρα που ακόμα και η ετήσια υγειονομική τους εξέταση έχει ανασταλθεί  και από τα Στρατιωτικά νοσοκομεία που υπαγόμαστε (424ΓΣΝ) είναι το παραπάνω δικαίωμα εξετάσεων σε συμβεβλημένους ιατρούς-διαγνωστικά κέντρα να επεκταθεί και  στα εν ενεργεία στελέχη των ΕΔ  εφόσον στην Φρουρά δεν υπάρχει Στρατιωτικό νοσοκομείο που να καλύπτει τις ανάγκες τους.

                 Κανένας συνάδελφος χωρίς πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη .Η Υπηρεσία να αναλάβει τις ευθύνες της.

 

        

            Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

 

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

Στρατσιάνης Παναγιώτης

                     ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6936563126

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά