Πρωτοποριακό drone για τα ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα κατασκευάζεται στο Κιλκίς (ΒΙΝΤΕΟ)






Εργοστάσιο στο Κιλκίς κατασκευάζει ένα πρωτοποριακό, για τα ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα, drone, που σχεδίασε το Εργαστήριο Μηχανικής Ρευστών και Στροβιλομηχανών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.


Σκοπός του καινοτόμου drone είναι να αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο σε ανθρωπιστικές αποστολές δήλωσε στην εκπομπή «Ο3» της ΕΡΤ3 ο Κυριάκος Υάκινθος, καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, διευθυντής του Εργαστηρίου Μηχανικής Ρευστών και Στροβιλομηχανών του ΑΠΘ στο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας (ΚΕΔΕΚ).

Πηγή: www.ert.gr

polemikiaeroporiahaf
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά