Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας η κοινοποίηση μεταθέσεων υπαξ/κων






Σύμφωνα με πληροφορίες μας που προέρχονται από το ΥΠΕΘΑ αναμένονται οι τελευταίες υπογραφές για τις κοινοποιήσεις των μεταθέσεων υπαξιωματικών και συνεπώς οι τελευταίες και πολυπόθητες μεταθέσεις που αφορούν τον μεγαλύτερο αριθμό στελεχών .

Δυστυχώς οι μεταθεσεις περνάνε από πολλά χέρια και βγαίνουν και μπαίνουν μέχρι την τελευταία στιγμή ονόματα.

Η ενίσχυση του Έβρου θεωρείται Νο1 ,οπότε όπως μαθαίνουμε ΕΠΟΠ που δεν ήταν να μετατεθούν θα πάνε Θράκη- Έβρο και νησιά Β. Αιγαίου.

Επίσης οι ΕΠΟΠ που έχουν 10+ χρόνια κολλημένοι σε κάποιες μονάδες αυτό που βγαίνει σαν στοιχείο είναι ότι δυστυχώς θα παραμείνουν  ή θα τοποθετηθούν σε μετάθεση παραδίπλα μονάδα.

Αν δεν υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα , τέλος άλλης εβδομάδας θα κοινοποιηθούν.
Μεγάλο επίσης πρόβλημα είναι κα τα στελέχη που έχουν παιδιά στην Αθμια το οποίο εξετάζεται , έχει φέρει αναστάτωση στην υλοποίηση των φετινών μεταθέσεων!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά